Специјална Опрема - Скоје
Специјална Опрема Скопје
Mk En Ru
Производство
Специјална Опрема Скопје како специјализирана фирма од областа на вооружувањето и воената техника се занимава со развој и модернизација на одделни системи и склопови, како и производство на тренажери (за оклопна техника, хеликоптери, ракетни системи и др. по потреба и барање на купувачот) како и производство на делови или склопови и нивна монтажа.

Според барањето на купувачите организираме и извршуваме во нашите погони ремонт на борбени средства и модернизација со надградба спрема специфичните барања на нашите клиенти.

© Специјална Опрема Скопје