Специјална Опрема - Скоје
Специјална Опрема Скопје
Mk En Ru
Добродојдовте на веб страницата на “Специјална Опрема Скопје” Д.О.О приватна компанија со три основни дејности, која ја карактеризира висока обученост, професионалност, мобилност, знаење и искуство.
Нашата дејност:
    Трговија со вооружување
      и воена опрема
    Трговија на големо со берзанска
      стока, специјални машини, алати
      и резервни делови
    Производство

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Адреса: ул. 1409 бр. 3
Ѓорче Петров - Скопје / Македонија
© Специјална Опрема Скопје